De spanning stijgt

Delft – Met de ‘laatste’ speelronde voor de boeg stijgt de spanning in beide poules. Doordat zowel sv DWO (in poule A) en sv Wippolder (in poule B) al verzekerd zijn van een plaats in de halve finale, kunnen in beide poules nog slechts één vereniging door.

In poule A heeft vv Schipluiden  de beste papieren. Een overwinning op dinsdag 4 maart thuis tegen Wilhelmus betekent dat zij voor de achtervolgers FC Zoetermeer en DHC onbereikbaar worden en dus een plaats in de halve finale.

Spannender is het in Poule B, hoewel daar LYRA voorlopig de beste papieren heeft. LYRA heeft nog twee wedstrijden (op dinsdag 4 maart uit tegen Full Speed en op woensdag 12 maart uit tegen Concordia) voor de boeg. RKDEO speelt haar laatste wedstrijd (thuis tegen het in Poule B op de laatste plaats staande DVC) en heeft niet alleen een punt achterstand, maar ook een veel minder doelsaldo. Wellicht is Full Speed, op dit moment vierde met 9 punten, een grotere bedreiging voor LYRA. Dan moet wel de onderlinge confrontatie tegen LYRA gewonnen worden, terwijl volgende week sv Nootdorp door de rood-witten verslagen moet worden. Kortom, de spanning stijgt…

De spanning stijgt

Delft – Met de ‘laatste’ speelronde voor de boeg stijgt de spanning in beide poules. Doordat zowel sv DWO (in poule A) en sv Wippolder (in poule B) al verzekerd zijn van een plaats in de halve finale, kunnen in beide poules nog slechts één vereniging door. (meer…)