DSW Zorgverzekeraar

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met zo’n half miljoen verzekerden. DSW vindt dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van een hoge kwaliteit. Daarom is DSW Zorgverzekeraar dicht bij de zorg betrokken en participeert DSW in talrijke zorginhoudelijke projecten. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Betrokkenheid bij de zorg en een uitstekende relatie met onze klanten en met de zorgverleners zijn kenmerkend voor DSW. Dat DSW hierin goed slaagt blijkt uit het feit dat bij de invoering van de basisverzekering al meer dan 100.000 mensen naar DSW zijn overgestapt.

Wat DSW als organisatie nastreeft komt tot uiting in de slogan “goed voor je”. Deze uitdrukking staat voor alles wat DSW de verzekerden willen laten ervaren. Het is geen pretentieloos streven wat DSW als organisatie wilt uitspreken over een eventuele toekomstige situatie. Het geeft meer dan wat dan ook aan wat de verzekerden NU al van DSW mogen verwachten, namelijk dat verzekerd zijn bij DSW goed voor je is!

DSW Zorgverzekeraar is vanaf 2003 hoofdsponsor van de DSW • RODI Media ZH Delftse Beloften competitie.

Meer informatie over DSW Zorgverzekeraar: www.dsw.nl.

 

RODI Media zh

RODI Media zh, onder andere uitgever van de krant ‘Delft op Zondag’, zorgt voor volledige publiciteit voor uw bedrijf, organisatie of evenement in heel Zuid-Holland.

Onbekend maakt onbemind en ook het omgedraaide is vaak waar. Wilt u uw bedrijf, organisatie of evenement promoten? Dan bent u bij RODI Media zh aan het juiste adres. RODI Media zh beschikt over de mensen, de kennis èn de ervaring om uw boodschap de wereld in te helpen.
 Wie met RODI Media zh in zee gaat hoeft zich verder nergens zorgen om te maken, want zij zorgen dat iedereen uw bedrijf straks kent.

RODI Media zh is vanaf 2010 hoofdsponsor van de DSW • RODI Media ZH Delftse Beloften competitie.

Meer informatie over RODI Media zh: www.rodimediazh.nl en/of www.delftopzondag.nl.

 

Click visuele communicatie

Click visuele communicatie is gespecialiseerd in industriële- en bedrijfsfotografie, short movies, beeldbewerking en grafische vormgeving. Click visuele communicatie heeft voor de DSW • RODI Media ZH Delftse Beloften competitie de website www.delftsebeloftencomp.nl voor haar rekening genomen.

Click visuele communicatie is vanaf 2013 subsponsor van de DSW • RODI Media ZH Delftse Beloften competitie.

Meer informatie over Click visuele communicatie: www.clickvc.nl.