Hervatting Delftse Beloftencompetitie

Delft – Nu de versoepelingen van de corona-maatregelen worden doorgevoerd, is het voor de commissie van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie reden om de competitie te hervatten. We beginnen op dinsdag 22 februari en vervolgen de competitie op … Lees verder »

Delftse Beloftencompetitie voorlopig stopgezet

Delft – De commissie van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie heeft besloten door de recente corona-maatregelen de competitie tot zondag 19 december a.s. stop te zetten. Deze beslissing komt voort uit de maatregel dat na 17:00 uur geen … Lees verder »

FC Zoetermeer neemt plaats Verburch over

DELFT – Met grote spijt heeft Verburch uit Poeldijk haar O23-team moeten terugtrekken uit de Delftse Beloftencompetitie. Reden hiervoor is het grote aantal blessures waarmee de diverse selecties bij Verburch kampen. De vrijgekomen plaats wordt ingenomen door een oude bekende, … Lees verder »

De tweede ronde

DELFT – De tweede ronde van de DSW RODI Media Delftse Beloftencompetitie staat op het punt van beginnen. Maar eerst nog even terug naar de eerste ronde. In poule A won DHL met 4-1 van Honselersdijk, terwijl Wippolder-SEP in de … Lees verder »

1 2 3 4 57
error: Content is protected !!