RKDEO wint in boeiende finale van OLIVEO

DELFT – De finale van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie is na een boeiende wedstrijd tussen OLIVEO en RKDEO in het voordeel van de Nootdorpers beslist. De ‘dorpsclash’ op het terrein van sv DHL eindigde in een 1-2 … Lees verder »

Finale Delftse Beloftencompetitie

Delft – De beide halve finalewedstrijden zijn gespeeld en OLIVEO en RKDEO hebben zich geplaatst voor de finale van de DSW Rodi Media Delftse Beloftencompetitie, welke op dinsdag 28 juni op het terrein van sv DHL (Sportpark Brasserskade) wordt gespeeld. … Lees verder »

Halve finales zijn bekend

DELFT – Door middel van loting zijn de halve finales bekend gemaakt. Doordat veel ploegen hun poulewedstrijden niet af konden maken moesten voorzitter Guus Heemskerk en bestuurslid Henk Lukassen via loting de beste nummer 2 trekken uit de ploegen Vitesse … Lees verder »

Hervatting Delftse Beloftencompetitie

Delft – Nu de versoepelingen van de corona-maatregelen worden doorgevoerd, is het voor de commissie van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie reden om de competitie te hervatten. We beginnen op dinsdag 22 februari en vervolgen de competitie op … Lees verder »

1 2 3 4 57
error: Content is protected !!