We gaan weer beginnen

DELFT – De DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie gaat weer beginnen. In de komende maanden spelen de talentvolle jeugd van DHC, sv DHL, sv Nootdorp, Oliveo, SEP, FC Zoetermeer, Concordia, DSVP, Honselersdijk, RKDEO, Vitesse Delft en Wippolder in twee … Lees verder »

Finale Concordia – Oliveo bij RKDEO

DELFT – De finale in de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie gaat tussen Concordia en Oliveo. Beiden teams plaatsten zich als groepswinnaars in de poules A en B voor de finale. De wedstrijd wordt op dinsdag 13 juni gespeeld … Lees verder »

RKDEO wint in boeiende finale van OLIVEO

DELFT – De finale van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie is na een boeiende wedstrijd tussen OLIVEO en RKDEO in het voordeel van de Nootdorpers beslist. De ‘dorpsclash’ op het terrein van sv DHL eindigde in een 1-2 … Lees verder »

Finale Delftse Beloftencompetitie

Delft – De beide halve finalewedstrijden zijn gespeeld en OLIVEO en RKDEO hebben zich geplaatst voor de finale van de DSW Rodi Media Delftse Beloftencompetitie, welke op dinsdag 28 juni op het terrein van sv DHL (Sportpark Brasserskade) wordt gespeeld. … Lees verder »

1 2 3 4 58