Commissielid Nico van Velzen overleden

DELFT – Op maandag 15 januari 2024 is in zijn woonplaats Doetinchem ons commissielid Nico van Velzen overleden. Nico had al jaren last van een afnemende gezondheid en deed zijn werk voor de commissie, zeker na zijn verhuizing enkele jaren … Lees verder »

We gaan weer beginnen

DELFT – De DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie gaat weer beginnen. In de komende maanden spelen de talentvolle jeugd van DHC, sv DHL, sv Nootdorp, Oliveo, SEP, FC Zoetermeer, Concordia, DSVP, Honselersdijk, RKDEO, Vitesse Delft en Wippolder in twee … Lees verder »

Finale Concordia – Oliveo bij RKDEO

DELFT – De finale in de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie gaat tussen Concordia en Oliveo. Beiden teams plaatsten zich als groepswinnaars in de poules A en B voor de finale. De wedstrijd wordt op dinsdag 13 juni gespeeld … Lees verder »

RKDEO wint in boeiende finale van OLIVEO

DELFT – De finale van de DSW • RODI Media Delftse Beloftencompetitie is na een boeiende wedstrijd tussen OLIVEO en RKDEO in het voordeel van de Nootdorpers beslist. De ‘dorpsclash’ op het terrein van sv DHL eindigde in een 1-2 … Lees verder »

1 2 3 4 58