Veel doelpunten in tweede speelronde

Delft – Op één wedstrijd na is de tweede speelronde in zijn geheel gespeeld; volgende week woensdag treffen SEP en Concordia elkaar nog in poule A. Wat in deze poule opvalt is het gemak waarmee met name Laakkwartier het net weet te vinden. De Hagenaars hebben in twee wedstrijden al vijftien keer gescoord. Werd in de eerste ronde sv Wippolder met 6-1 verslagen, nu moest Vredenburch het onderspit delven. Met een ruime 9-3 overwinning was Laakkwartier, in 2017 nog winnaar van deze competitie, de baas over de verliezend finalist van afgelopen seizoen.

Ook RKDEO weet het doel makkelijk te vinden. Na de eclatante 2-8 overwinning bij Concordia in de eerste speelronde, werd nu DSVP uit Pijnacker met 4-3 verslagen. En Wippolder maakte het ruime verlies bij Laakkwartier goed door ditmaal met 4-1 van vv Schipluiden te winnen.
In Poule B won Vitesse Delft haar eerste wedstrijd van dit seizoen met 5-1 van DVC, dat in speelronde 1 ook al 5 tegentreffers (thuis tegen nieuwkomer sv Honselersdijk) moest incasseren. De twee andere wedstrijden waren met 2-1 ‘normale’ uitslagen; Wilhelmus versloeg Te Werve, de andere nieuwkomer in deze poule. En sv Den Hoorn won met dezelfde cijfers van sv Honselersdijk.

Ook in Poule C veel doelpunten; DHC wist zich enigszins te herstellen van de nederlaag uit speelronde 1 tegen vv Verburch (1-5) en won nu met 2-5 bij VELO. sv Nootdorp won met 2-3 bij sv DHL. Nieuwkomer vv Verburch versloeg Full Speed met 2-7.

Lees ook:

RKDEO-DSVP 4-3

Prima winst DHC O23