Uitspraak gestaakte wedstrijd Full Speed-VELO

Delft – De commissie van de DSW • RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie heeft naar aanleiding van de in speelronde 6 gestaakte wedstrijd Full Speed-VELO het volgende besloten:

“Op dinsdag 21 februari jl. is in de 65e minuut de wedstrijd dsv Full Speed – VELO gestaakt. Om dat moment was de stand 1-0 in het voordeel van dsv Full Speed.
Hartelijk dank aan de beide contactpersonen van de teams en scheidsrechter voor de vlotte inlevering van de rapportage aan de commissie.
De commissie DSW RODI Media Delftse 16-23 jarige competitie heeft de rapportage van de beide verenigingen en scheidsrechter Geert van de Sande doorgenomen.
Na intern overleg is de commissie tot de volgende uitspraak gekomen:
VELO is schuldig aan het staken van deze wedstrijd en krijgt twee wedstrijdpunten in mindering. De commissie acht het niet noodzakelijk om een geldboete te vorderen.
Indien het van belang is voor de eindstand m.n. de 2e plaats in poule B dan zal het restant van de wedstrijd uitgespeeld moeten worden na 28 maart a.s. Anders geldt de stand op het moment van staken 1-0 in het voordeel van dsv Full Speed als uitslag.

Als commissie betreuren wij het ten zeerste dat wij genoodzaakt zijn een sanctie te moeten uitvaardigen.”