Speelronde 5: RKDEO-Laakkwartier kraker in poule A

Delft – Op dinsdagavond 29 januari wordt, als de weergoden het toestaan, na een korte winterstop met speelronde 5 de DSW RODI Media Delftse Beloftencompetitie hervat.

In poule A gaat koploper Laakkwartier (12 punten uit 4 wedstrijden) in Nootdorp bij nummer 2 RKDEO (9 uit 4) op bezoek. Om de spanning terug te laten keren moet de Nootdorpse ploeg de volle winst halen. Bij verlies van RKDEO wordt de achterstand een stuk groter, waardoor het dus ook lastiger om de tweede plaats vast te houden. Vredenburch, dat SEP op bezoek krijgt, én Wippolder, dat DSVP op sportpark Pauwmolen ontvangt, zitten duidelijk op het vinkentouw. Het programma in poule A wordt met Schipluiden-Concordia compleet gemaakt. 

Ook in poule B een kraker. Lijstaanvoerder Wilhelmus (9 uit 3) ontvangt nummer twee Den Hoorn (7 uit 3) op sportpark Westvlietweg. Oliveo (6 uit 3), dat nu derde staat en bij DVC op bezoek gaat, heeft nog altijd zicht op een toppositie. In de laatste speelronde staat nog de thuiswedstrijd tegen Wilhelmus op het programma. Honselersdijk-Te Werve is de derde wedstrijd in deze poule. Vitesse Delft is vrij.

Overigens stond in het programma van poule B dat DVC haar thuiswedstrijden om 20:00 uur zou beginnen, maar dit is onjuist. De thuiswedstrijden van DVC beginnen om 19:30 uur!

In poule C heeft koploper Verburch (9 uit 4) een vrije avond. Mooie gelegenheid voor nummers twee Velo (6 uit 3) én DHC (ook 6 uit 3) om de achterstand te verkleinen. Velo ontvangt DHL, terwijl DHC thuis speelt tegen sv Nootdorp. Full Speed, met 6 uit 4 nog niet uitgeschakeld, krijgt DWO op bezoek. 

Alle wedstrijden zijn op dinsdagavond.

Wij wensen spelers en begeleiders veel succes en plezier tijdens speelronde 5.