Speelronde 3: weer geen gelijkspel…

Delft – Speelronde 3 zit erop. Een speelronde zonder echt grote verrassingen. In poule A viel wel de 0-1 winst van DSVP op Concordia op. De formatie van trainer/coach Dick van der Kooij verloor het eerste treffen tegen Vitesse Delft (0-1), maar herstelde zich tegen Vredenburch (4-0 winst) en nam nu dus 3 punten mee naar Pijnacker. Het Haagse treffen tussen Vredenburch en Laakkwartier eindigde in een 2-7 overwinning voor ‘Lakwa’. Vredenburch noteerde wel de eerste treffers, maar dat zal enkel een schrale troost zijn… Bij titelverdediger sv Wippolder zit het in ieder geval aanvallend goed, met de 7-3 overwinning op sv DWO staat het aantal doelpunten ‘voor’ reeds op 19! Den Hoorn en Vitesse Delft noteerde een korfbaluitslag, waarbij sv Den Hoorn met de  5-4 winst uiteindelijk aan het langste eind trok…

In poule B werd er ook vrolijk op los gescoord, al zaten de meeste uitslagen dicht bij elkaar. Alleen vv Schipluiden wist een ruime overwinning (1-4 bij SEP) te boeken, direct ook de eerste in het huidige seizoen. Na een uiterst vermakelijke partij voetbal won Wilhelmus in Delft van Full Speed met 2-3. RKDEO, inmiddels trotse koploper in poule B, won door een laat doelpunt alsnog van Oliveo (4-3), dat een 1-3 voorsprong weggewerkt zag worden. De andere ‘burenstrijd’ tussen Lyra en VELO eindigde in 2-3. De Wateringse ploeg van trainer/coach Marco Sloos won daarmee haar tweede wedstrijd en heeft nog de wedstrijd tegen Oliveo op het programma staan en blijft met 6 uit 2 in het kielzog van RKDEO. Op 22 november a.s. staat RKDEO – VELO op het programma. 

Al met al is er deze jaargang nog geen enkel gelijkspel genoteerd in de DSW • RODI Media zh Delftse 16 – 23 jarigen competitie. En dat is na 3 speelrondes (met tot nu 22 gespeelde wedstrijden) wel opmerkelijk..!

Kijk voor de bijgewerkte stand hier…