Spanning stijgt in poule C

Delft – Met nog enkele inhaalwedstrijden te gaan zijn de meeste beslissingen wel aanstaande. In poule A waren Laakkwartier en RKDEO een klasse apart en zij spelen op een nog nader te bepalen datum de finale. SEP en vv Schipluiden daarentegen zijn de eerste ploegen die gebruik gaan maken van de vernieuwende regels binnen de Delftse Beloften Competitie: zij degraderen uit poule A.

In poule B leveren Den Hoorn en Oliveo nog een felle strijd om het kampioenschap. Met nog een wedstrijd te gaan heeft Den Hoorn 13 punten en Oliveo 12. 

In poule C is de spanning om te snijden. DHC en Velo zijn op dit moment uitgespeeld en hebben ieder 15 punten. Door het onderliggende resultaat (DHC won met 2-5 bij Velo) staan de stadionbewoners op dit moment bovenaan, ook omdat zij door de laatste 15-0 monsterzege op DHL een beter doelsaldo hebben. Maar… Verburg moet nog 2 volle wedstrijden en het gestaakte duel tegen DWO uitspelen en heeft met 9 punten (het voorlopige resultaat van de gestaakte wedstrijd is voorlopig meegenomen in de stand) nog goede papieren. Mede doordat de 1-5 overwinning van Verburch bij DHC vóór gaat op het doelsaldo. Puntverlies tegen of DHL of sv Nootdorp zorgt er voor dat DHC winnaar wordt… Maar zo ver is het nog niet. Eerst deze wedstrijden uitspelen.