RKDEO wint topper, eerste punten voor Vredenburch

Delft – In Poule A heeft Vredenburch, na 3 verliespartijen op rij, haar eerste 3 punten binnen. Concordia werd in Delft met 2-4 opzij gezet. Met deze overwinning op zak werd direct de laatste plaats in Poule A overgedaan aan sv DWO, dat thuis met 2-5 van Vitesse Delft verloor.
DSVP, dat voorafgaand aan het treffen tegen sv Den Hoorn in punten en doelsaldo gelijk stond met de bezoekers uit Den Hoorn, verloor thuis met 1-3. Door deze overwinning stijgt sv Den Hoorn naar de tweede plaats achter koploper sv Wippolder, dat pas volgende week dinsdag tegen Laakkwartier in actie komt.

In Poule B heeft RKDEO overtuigend de topper tegen VELO gewonnen. In de eerste helft hadden de bezoekers uit Wateringen geen schijn van kans en dus stond er een ruststand van 3-0 op het scorebord in Nootdorp. Hoewel VELO in de tweede helft nog probeerde terug te komen en vroeg een doelpunt tegen scoorde werd het in de laatste minuut alsnog 4-1. Daardoor is RKDEO in Poule B de enige ploeg zonder enig puntverlies.

De andere wedstrijd in Poule B tussen Wilhelmus en LYRA eindigde in een 0-2 overwinning. Met deze overwinning doet de ploeg uit De Lier goede zaken en neemt de tweede plaats op de ranglijst voorlopig over.

Voor vanavond (23 november) staan in Poule B nog vv Schipluiden-OLIVEO én SEP-Full Speed op het programma. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.