Finale Laakkwartier-RKDEO op 16 mei a.s.

Delft – De finale van de DSW • RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie wordt dit jaar op dinsdag 16 mei 2017 gespeeld op het terrein van sv Wippolder, Rijksstraatweg 9 (2628GZ) te Delft. Aanvang van de deze finale is 20:00 uur. Toegang is gratis. 

Zowel Laakkwartier, dit seizoen voor het eerst deelnemer aan de Delftse 16-23 jarigen competitie, als RKDEO wisten allebei in de eigen poule alle wedstrijden te winnen. Ook in de halve finale waren zij beiden te sterk voor hun tegenstanders. RKDEO versloeg op 25 april jongstleden sv Wippolder, dat vorig jaar deze Delftse beloftencompetitie wist te winnen, met 4-2. Afgelopen dinsdag wist Laakkwartier na een enerverende halve finale tegen Oliveo uiteindelijk aan het langste eind van het touw te trekken. Vlak voor het laatste eindsignaal kwamen de Hagenaars via een prachtig afstandsschot toch nog voorbij Oliveo, 2-1.

De finalewedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim van Horssen, geassisteerd door Ruben de Groot en Ed Post. Als vierde man treed Robert Boosten op.