Eerste halve finalisten bekend

Delft – Nu de wedstrijden uit speelronde 6 nagenoeg zijn gespeeld, zijn de eerste halve finalisten bekend. Zowel sv DWO (in Poule A) als sv Wippolder (in Poule B) hebben met nog één speelronde te gaan de halve finale bereikt.

In Poule A heeft titelverdediger vv Schipluiden haar kansen op de halve finale vergroot door een forse 6-0 overwinning op DHC. Een overwinning in de laatste speelronde is voor de Schipluidenaren voldoende voor het bereiken van de halve finale. Door een 2-1 overwinning op DSVP heeft sv DWO zich al verzekerd van een plaats in de halve finale.

In Poule B zijn 3 wedstrijden gespeeld. De buren DVC en sv DHL speelde op Sportpark Brasserskade om de spreekwoordelijke eer; DHL won vrij eenvoudig met 5-0. De Nootdorpse derby tussen RKDEO en sv Nootdorp leverde geen winnaar op, de beginstand was ook de eindstand (0-0).

De wedstrijd tussen Full Speed en sv Wippolder werd een prooi voor de ploeg van trainer/coach Marcel de Letter. Door een prachtige 1-4 overwinning heeft ook sv Wippolder zich verzekerd van een plaats in de halve finale.