Halve finales op dinsdag 15 april, aanvang 20.00 uur

Delft- De poule wedstrijden voor het seizoen 2013-2014 zijn inmiddels verspeeld en de definitieve eindstand (zie standen 2013-2014) is bekend. In Poule A is sv DWO als eerste geëindigd en werd vv Schipluiden tweede.  In Poule B is LYRA op de eerste plaats geëindigd en werd sv Wippolder tweede.

Op dinsdag 15 april wordt op het terrein van sv DWO in Zoetermeer de beide halve finales gespeeld. Gastheer sv DWO speelt tegen sv Wippolder. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Robert Boosten. Robert wordt geassisteerd door Ansfried van de Graaf en Geert van de Sande.

De andere halve finale gaat tussen LYRA en sv Schipluiden, de kampioen uit het seizoen 2012-2013. Deze wedstrijd wordt geleid door Ruben de Groot. Ruben wordt geassisteerd door Stef van Soest en Rick de Bruijn.

Beide halve finales beginnen om 20.00 uur. Indien de wedstrijd na 90 minuten in een gelijke stand eindigt, dan wordt direct na afloop van de wedstrijd de beslissing verkregen door het nemen van elk 5 strafschoppen.

sv DWO is gehuisvest op
Sportpark Westerpark (wijk 16)
Heuvelweg 7
2716 DZ Zoetermeer

Routebeschrijving sv DWO