DVC trekt zich ook terug uit de Delftse 16-23 jarigen competitie

Delft – Het Bestuur van de Delftse voetbalvereniging DVC heeft besloten dat verdere deelname aan de DSW • RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie geen zin heeft nu is gebleken dat zij geen kwalitatief en competitie waardig elftal op de been kunnen krijgen.

Aanleiding voor dit besluit is de zware 14-0 nederlaag in de eerste ronde tegen Concordia. In een verklaring aan de Commissie van de DSW • RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie betreurt bestuurslid Ben Bakker het genomen besluit: “DVC kan met de huidige spelersgroep niet het beoogde doel realiseren waar de competitie 16 – 23 voor bedoeld is. Het lukt ons gewoonweg niet om een kwalitatief/competitief elftal samen te stellen. Ik betreur het dan ook om de organisatie van de Delftse 16 – 23 kennis te moeten geven dat DVC per direct stopt met deelname aan deze competitie.”

Door het terugtrekken van DVC wordt de wedstrijd tegen Concordia uit de stand genomen. Hiervoor treedt artikel 8 van het reglement in werking, waar onder andere staat: Als een vereniging zich tijdens de competitie, om welke reden dan ook, besluit terug te trekken, vervallen alle eerder door die vereniging gespeelde wedstrijden.