De eerste ronde

Delft – De eerste ronde van de DSW • Rodi Media Delftse Beloftencompetitie zit er bijna op. Hoewel nog niet alle wedstrijden zijn gespeeld, zijn er al behoorlijke resultaten geboekt. Zo wonnen DSVP, Concordia en RKDEO met duidelijke cijfers. Door de nieuwe indeling, waarbij wij de promotie/degradatie-regeling van vorig seizoen hebben losgelaten, zijn de krachtsverschillen soms groot. Toch hopen wij dat ‘leren, plezier en sportiviteit’ de boventoon zullen voeren bij de komende wedstrijden.

Door de nieuwe aangekondigde maatregelen betreffende corona zullen de komende wedstrijden hopelijk wel doorgaan, maar zal er zonder publiek gespeeld moeten worden. Wij als commissie verwachten dat de thuisspelende verenigingen omtrent corona de nodige maatregelen zullen nemen en de benodigde informatie hierover zullen delen met de bezoekende clubs.
De voor 29 september vastgestelde wedstrijd tussen OLIVEO en Laakkwartier is uitgesteld en zal op een later tijdstip, waarschijnlijk dinsdag 6 oktober a.s., plaatsvinden. 

Namens de Commissie,
Roel van Dorsten